Authentieke communicatie, sterke strategie en heldere positionering voor missiegedreven organisaties

Bedrijfsreading of organisatiereading

Helderheid
Over jouw
bedrijfsvraag

aanknopingspunten
voor groei

Weten wat klopt voor jouw bedrijf

Wil je helderheid over waar je staat met je bedrijf en wat je verder helpt? Twijfel je over de volgende stap met je bedrijf of met je team? Of loopt het niet zoals je zou willen? Of loopt het goed, maar denk je dat er meer in zit? Herken je dat je dan te veel nadenkt, advies vraagt aan anderen, twijfelt…?

Het frustreert, als je niet helder krijgt hoe je verder wilt of wat de oorzaak is van de stagnatie of het probleem. Of je weet wel waarom het stagneert, maar niet hoe je daar uit komt.

Een duur en lang traject met een bedrijfscoach wil je niet. Die hanteert vaak een eigen succesrecept, waarvan het de vraag is of het jou gaat helpen. Zo werkt dat met de meeste business coaches: die leren je wat hen heeft geholpen om succesvol te worden.

Een bedrijfsreading geeft je binnen 2 uur inzicht en helderheid over jouw twijfelpunten of bedrijfsvragen en wat jou en je bedrijf verder brengt. Het creëert ruimte voor groei en plezier.

Wie weet het beste wat goed is voor jouw bedrijf?

Jij.

Maar soms kom je er niet bij, bij die informatie.

Wat als je wèl bij jouw eigen wijsheid kan komen?

Als je binnen twee uur de heldere antwoorden hebt op jouw bedrijfsvragen?

Als je zicht hebt op jouw blinde vlekken?

Als de basis van jouw bedrijf energetisch stevig staat?

Een bedrijfsreading geeft je antwoorden op jouw vragen en helpt je jouw bedrijf stevig neer te zetten

N
Binnen twee uur weet je waar je staat, wat knelpunten en oplossingsrichtingen zijn en hoe je verder wilt.
N
Geen adviezen van iemand die het beter denkt te weten. Ik weet het namelijk niet beter, maar jij wel, diep van binnen, en die informatie vertel ik je.
N
Niet zweverig, je stapt de deur uit met concrete informatie en handvatten. om jouw bedrijf steviger neer te zetten en/of met meer plezier te werken.
N
Met een energetische healing breng ik jouw energie en/of die van jouw bedrijf in balans.

Ervaringen van klanten

Brug voor de rebirth van mijn bedrijf

“De sessie heeft me zo ontzettend veel helderheid gegeven. En dat is een understatement. Het werd ineens glashelder waar ik mee mag stoppen, wat mij niet meer dient en hoe ik ruimte kan maken voor het nieuwe. Dit was echt de brug die ik nodig had voor de rebirth van mijn bedrijf. Ik voelde me na de sessie heel erg opgeruimd op alle niveaus en had heel veel zin om aan de slag te gaan met het nieuwe. Ik ben er niet alleen klaar voor om de School voor Vrouwenkracht neer te zetten, maar voel nu ook vanuit welke energie ik dat wil doen.”

www.schoolvoorvrouwenkracht.nl

Monique van der Werff

Coach en Spaceholder van vrouwencirkels, School voor Vrouwenkracht

Het is meer gaan stromen in mijn bedrijf

“Ik heb meer inzicht gekregen in het gevoel in de organisatie, hoe mensen erin zitten. De vervolgsessie heeft me geholpen om alles op z’n plek te zetten en de informatie uit de bedrijfsreading zelf te vertalen in acties. Het is meer gaan stromen in mijn bedrijf. Voorafgaand aan de eerste sessie vroeg ik me af of een reading wel concreet genoeg is, maar dat is het. Abeke werkt gericht, onderzoekt mee en is geduldig. Ik raad dit iedereen aan die er voor open staat om met nieuwe inzichten aan het werk te gaan.”
allianceexperts.com

Alfred Griffioen

directeur en eigenaar, Alliance Experts

Abeke laat je precies zien hoe je verder wilt

“Ik twijfelde over de koers van mijn bedrijf. Vooraf dacht ik, hier moet ik toch zelf uit kunnen komen. Ook gezien de prijs voor een bedrijfsreading, voor een startende zelfstandige best veel. Maar het was het geld meer dan waard. Ik kreeg helderheid en duidelijkheid. Nu kan ik met meer plezier en vertrouwen nieuwe stappen zetten met mijn bedrijf. Abeke werkt als een laserlicht, ze laat je precies zien hoe je verder wil. Ik zou het onmiddellijk aanraden aan ondernemers die een twijfelvraag hebben.”
www.commas.nu

Mascha Schutz

Trainer verbindende communicatie, Commas

Heldere inzichten waar ik echt mee verder kan

“Ik was getipt door de docent van mijn opleiding. De eerste keer dat ik bij Abeke kwam wist ze alleen mijn naam en binnen 4 minuten was Abeke bij mijn kern en kon ze dingen benoemen die niemand van mij wist. Ze heeft mij hele mooie heldere inzichten gegeven , waar ik echt verder mee kan. Ik kan het iedereen aanraden die voor keuzes staat of helderheid wenst.”

Joyce Verhagen

imagocoach, Joyce Verhagen

Wauw. Ik heb me verwonderd

Wauw! Ik heb gelachen, heb me verwonderd, weet meer over mezelf en m’n roots en ben met een goed gevoel de deur uitgegaan. Indrukwekkende opsomming toch?
www.dbvision.nl

Jeroen Kamer

consultant/directeur, dBvision

Jezelf opnieuw ontdekken en ontrafelen

Soms heb je de ander nodig om meer over jezelf te leren. Soms heb je de ander nodig die de spiegel ophoudt en zegt: dit ben jij, dit zie ik. Met die blik worden bekeken is verhelderend en inzichtelijk. Het geeft besef en kracht om jezelf weer opnieuw te ontdekken en te ontrafelen. We zijn allemaal zulke complexe wezens dat je soms zoek raakt in je eigen ‘zijn’.

Larisa Cichy

Kunstenaar, docent beeldende kunst en vormgeving

Met wat voor vragen komen ondernemers en leidinggevenden bij mij?

 • Ik heb de laatste tijd minder klanten, hoe zorg ik weer voor groei?
 • Ik denk dat mijn onderneming succesvoller kan zijn, alleen…hoe?
 • Ik wil een andere koers varen, maar ik twijfel over de route.
 • Er speelt van alles in mijn bedrijf, maar ik krijg mijn vinger er niet achter.
 • Ik wil weer helder hebben wat mijn visie en missie zijn.
 • Ik sta voor een belangrijke keuze in mijn onderneming, maar…wat is de juiste keuze?
 • Er is een conflict in mijn team, hoe los ik dat op?
 • Zit ik op het goede spoor?
 • Het loopt goed, maar hoe krijg ik weer plezier in het ondernemen?

Alles is energie, ook jouw bedrijf

Je hebt doelen en ambities, je hebt een bepaalde blik op de wereld en verwachtingen, je werkt met teamleden (als je die hebt), klanten en leveranciers. Je hebt je bedrijf ooit met een bepaalde intentie neergezet en je hebt er nu verwachtingen van. Inzicht in de energie van jouw bedrijf geeft inzicht in het functioneren. Het helpt bij het maken van keuzes, het bepalen van de juiste interventies en het ontwikkelen van de juiste strategie. Met inzicht in de energie van jouw bedrijf kun je jouw bedrijf steviger neerzetten.

Alles is te zien in een organisatiereading. Voor mij als organisatiereader is het de kunst om de essentie eruit te halen, zodat jouw vragen worden beantwoord.

In een bedrijfsreading (of organisatiereading) kan je informatie krijgen over:

 • Succesfactoren
 • Overtuigingen
 • Werkprocessen
 • Samenwerkingen
 • Funtioneren van teams/afdelingen
 • Invloed van werkplek(ken)
 • Financiën
 • Zichtbaarheid en positionering
 • Productontwikkeling
 • De onderstroom in jouw bedrijf
 • Welke kwaliteiten zijn aanwezig bij jou en je eventuele team en hoe je die nog beter kunt inzetten.

Na afloop van de reading zorg ik er met een zogenaamde healing voor dat de energie van jouw bedrijf of van jou in relatie tot je bedrijf in balans is. Ik stem daarvoor energetisch af en kijk wat er nodig is.

 

 

100% Tevredenheidsgarantie

Vind je het toch een tikje gek, spannend of zweverig?

Ik geef je een 100% tevredenheidsgarantie. Levert de bedrijfsreading je geen inzichten op, dan krijg je je geld terug.

Je hoeft dus op geen enkele manier bang te zijn dat je jouw geld verkeerd investeert.

Wil jij jouw heldere antwoorden?

Je ontvangt een opname van de reading

9

Met follow up als je wil - zodat je op het spoor blijft

Met een energetische healing align ik jouw energie en die van je bedrijf of team

100% Tevredenheidsgarantie

Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat jij weet wat er in mijn bedrijf speelt?

Los van je ratio heb je je intuïtie; het vermogen om zo maar te weten. Dat vermogen hebben we allemaal, ik heb het toevallig goed ontwikkeld.

Energie is in feite informatie en die informatie kun je lezen, zo simpel is het. Dat geldt ook voor een organisatie. Ik heb mijn intuïtie ontwikkeld in 18 jaar studie bij het CLI, de oudste intuïtieschool van Nederland. Sinds 2013 geef ik er les in intuïtieve ontwikkeling. Met mijn intuïtie lees ik energie van mensen en van organisaties en systemen. Daarnaast ben ik opgeleid tot organisatieantropoloog en organisatieconsultant. Mijn kennis over organisatiecultuur en management neem ik mee in de reading.

Je kent zelf vast wel dat je voelt aan iemand dat er iets is. Dat ‘lees’ je aan iemands energie af. Zo kun je ook de energie van een bedrijf lezen. Dat is wat ik doe in een bedrijfsreading.

Hoezo weet ik zelf het beste wat ik wil, ik weet ‘t namelijk niet..

Diep van binnen weet je veel meer dan je denkt. We kunnen niet in de toekomst kijken, maar wel weten hoe het nu is en wat er nu aan de hand is en wat jij wil.

Ik maak contact met wat jij op een diepere laag weet over jouw bedrijf en ik maak contact met de energie van jouw bedrijf en jouw team, als je medewerkers hebt. Ik geef je de info die je misschien ergens wel wist, maar waar je je niet bewust van was.

Is dit niet super zweverig?

Nee. Ik heb geen glazen bol, geen blauw gewaad, ik roep geen geesten op. Ik ben een normaal mens die toevallig haar intuïtie goed ontwikkeld heeft. Alle ondernemers die je voorgingen hadden na afloop één conclusie: dit is super waardevol.

Ik wil het eerst snappen voordat ik dit doe

Da’s een tikje lastig. Ratio en intuïtie gaan moeilijk samen. Maar je zou antwoorden kunnen vinden in de kwantumfysica. Alles is energie en energie is informatie, dat is de basis.

Wat heb ik aan de informatie die je geeft?

Je krijgt helderheid, je weet wat je volgende stappen zijn, je weet wat er ècht werkt en niet werkt in je bedrijf.

Boek jouw bedrijfsreading

Bedrijfsreading voor starter (eerste jaar vanaf KVK-inschrijving of voorafgaand aan KVK-inschrijving): 349,- 

Bedrijfsreading voor zelfstandig ondernemer: 499,-

Bedrijfsreading voor ondernemers met personeel of leidinggevenden van organisatie of team: 599,-

Prijzen zijn exclusief btw. Factuur ontvang je na afloop van de sessie.

Kosten vervolgreading: heb je na een eerste bedrijfsreading binnen 4 maanden behoefte aan helderheid over één concrete vraag? De kosten voor een vervolgreading op een specifieke vraag zijn 199,- euro excl. btw. Een starter krijgt 50 euro korting op deze prijs.

Wil je meer helderheid en stevigheid?
Ik help je er graag bij

Boek een bedrijfsreading

Vraag het werkboek Vind je ideale klant aan

Wil je weten wie je ideale klant is? dat gaat je enorm helpen in je communicatie. Met jouw ideale klant helder in het vizier, kun je deze persoonlijk aanspreken met jouw teksten. Vul je naam en mailadres in en je ontvangt een mail met de downloadlink. 

Inschrijving nieuwsbrief

Leuk dat je interesse hebt, check gauw je email.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Leuk dat je interesse hebt, check gauw je email