Authentieke communicatie en een heldere positionering voor missiegedreven ondernemers

Zet je bedrijf stevig neer

Midden in het hart van je markt

Met een heldere positionering en overtuigende communicatie

Lees meer

Jouw bedrijf helder en overtuigend neerzetten:

N
Ik help je zichtbaar worden en je verhaal overtuigend en onderscheidend vertellen, zonder schreeuwerig te zijn.
N
Ik help je jouw aanbod aan te scherpen, zodat je de juiste klanten aantrekt.
N
Met heldere teksten en communicatie die wèl werkt, zodat je met weinig inspanning opdrachten krijgt en klanten aantrekt.
N
Ik geef je helderheid over jouw twijfelpunten, zodat je de volgende stap met jouw bedrijf kan zetten.
N
Met mijn intuïtie kom ik snel tot de kern, van jouw vragen en bedrijf, zodat je precies weet en communiceert waar jij voor staat.

Mijn diensten

Strategiesessie

Maak gebruik van mijn communicatiekracht, strategisch inzicht, intuïtie, copywritingskills en vermogen om ideeën te genereren. Krijg antwoord op je meest prangende vragen over jouw aanbod, doelgroep, positionering en communicatie. En ga naar huis met een passende strategie.

Positionering

Wil je jouw bedrijf onderscheidend neerzetten? Een heldere positionering is cruciaal voor succes en geeft voor jouw en je medewerkers richting. Maar wat maakt je precies onderscheidend en hoe verwoord je dat? Ik help je graag met een effectieve en kloppende positionering voor jouw bedrijf.

w

Communicatiestrategie

Als organisatie wil je helder communiceren met je klanten, medewerkers en andere stakeholders. Maar waar moet je op focussen? 
Ik help je met een effectieve interne- of externe- communicatiestrategie die voor jouw organisatie werkt en zorgt voor meer verbinding.

j

Teksten

Wil je pakkende webteksten, blogs, een inspirerend visiedocument, brochure of nieuwsbrief? Of een bedrijfsmanifest? Stop met worstelen. Als tekstschrijver met ruim 20 jaar ervaring schrijf ik overtuigende teksten die jouw lezer raken.

Bedrijfsreading

Twijfel je over de volgende stap van jouw bedrijf? Twijfel kost energie en heeft invloed op je succes. In een bedrijfsreading lees ik met mijn intuïtie jouw bedrijf en maak ik helder wat jij erover weet en waar je denkend niet bij komt. Jij hebt zelf de antwoorden, ik ‘lees’ ze.

Interim senior communicatieadviseur

Heb je tijdelijk extra communicatiecapaciteit nodig voor een interne- of externe communicatieopdracht? Als ervaren adviseur met een strategische blik weet ik me snel in te werken en zaken van de grond te krijgen.

Wat klanten zeggen

Abeke komt snel tot de kern

“Abeke kan goed aansluiten, schakelt snel, adviseert vanuit deskundigheid, durft op een prettige manier te confronteren en komt snel tot de kern.”

Trijny Moddejonge

coach/counselor en hr-adviseur, Rijnmotief

Het is meer gaan stromen in mijn bedrijf

“Ik heb meer inzicht gekregen in het gevoel in de organisatie, hoe mensen erin zitten. De vervolgsessie heeft me geholpen om alles op z’n plek te zetten en de informatie uit de bedrijfsreading zelf te vertalen in acties. Het is meer gaan stromen in mijn bedrijf. Voorafgaand aan de eerste sessie vroeg ik me af of een reading wel concreet genoeg is, maar dat is het. Abeke werkt gericht, onderzoekt mee en is geduldig. Ik raad dit iedereen aan die er voor open staat om met nieuwe inzichten aan het werk te gaan.”
www.allianceexperts.com

Alfred Griffioen

directeur en eigenaar, Alliance Experts

Abeke laat je precies zien hoe je verder wilt

“Ik twijfelde over de koers van mijn bedrijf. Vooraf dacht ik, hier moet ik toch zelf uit kunnen komen. Ook gezien de prijs voor een bedrijfsreading, voor een startende zelfstandige best veel. Maar het was het geld meer dan waard. Ik kreeg helderheid en duidelijkheid. Nu kan ik met meer plezier en vertrouwen nieuwe stappen zetten met mijn bedrijf. Abeke werkt als een laserlicht, ze laat je precies zien hoe je verder wil. Ik zou het onmiddellijk aanraden aan ondernemers die een twijfelvraag hebben.”
www.commas.nl

Mascha Schutz

Trainer verbindende communicatie, Commas

Heel verhelderend

“Abeke is warm, bekwaam en gul. Ik voelde me erg gezien in de strategiesessie en ze gaf me veel extra’s met de hulpmiddelen die ze achteraf stuurde en de informatie over mijn doelgroep. Ik zou iedereen een strategiesessie aanraden die een tijdje tobt over een bepaalde beslissing of route van zijn of haar bedrijf of de communicatie van het bedrijf. Heel verhelderend! Vooral omdat het eigen weten van jou als eigenaar veel aandacht krijgt.”
www.bastcoaching.nl

Barbara Steeman

Coach, Bast Coaching

Hier vind je voorbeelden van mijn werk.

Ooit was ik een rationele communicatieprofessional

Ik werkte aan de interne communicatie en positionering van grote bedrijven, van (semi-)overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen.

Ik ontdekte hoeveel meer je kunt weten met je intuïtie en kwam er achter dat helder weten het beste gaat met beide voeten op de grond.

Inmiddels help ik missiegedreven ondernemers, zoals coaches, adviseurs en creatieven en ook grote organisaties, bijvoorbeeld in de duurzame sector of onderwijs, om zich stevig en zichtbaar neer te zetten in hun markt of om hun interne communicatie te verbeteren.

Ik ben leraar intuïtieve ontwikkeling bij de oudste intuïtieschool in Nederland (CLI) en heb met mijn intuïtie al honderden mensen geholpen om het antwoord op hun (bedrijfs)vraag te vinden.

Ik geef je een gratis review van jouw tekst, webpagina of missie/visie-document

 

Ik heb ruim twintig jaar ervaring in copywriting en communicatieadvies voor grote en kleine organisaties. En ik heb gemerkt dat het je veel kan opleveren als je teksten pakkend en overtuigend zijn. Ik geef je graag advies over jouw tekst.

Er zijn geen kosten verbonden aan dit aanbod en er is geen enkele verplichting.

Mail me als ik je kan helpen.

Vraag het werkboek Vind je ideale klant aan

Wil je weten wie je ideale klant is? dat gaat je enorm helpen in je communicatie. Met jouw ideale klant helder in het vizier, kun je deze persoonlijk aanspreken met jouw teksten. Vul je naam en mailadres in en je ontvangt een mail met de downloadlink. 

Inschrijving nieuwsbrief

Leuk dat je interesse hebt, check gauw je email.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Leuk dat je interesse hebt, check gauw je email