Ik ben jarenlang bezig geweest om iets te zijn wat ik niet was. Serieus. Mega-slim. Begripvol, maar niet tè. Diplomatiek. Nooit onzeker. Nee joh. ON TOP OF THINGS. ALTIJD. Perfect dus. Althans, in die richting. Zucht. Klinkt vermoeiend? Was het ook. Terwijl het eigenlijk zo simpel kan zijn.

Wat kan ik het allerbeste? Mezelf zijn.

Ik denk dat dat voor iedereen geldt. Jezelf zijn, dat is best een leuk staat van zijn. Daar wordt de wereld mooier van. Daar werd ik ook mooier van, toen ik daar achter kwam. Het besef dat het zo simpel kan zijn begon te dagen toen ik in 2002 startte met de basiscursus intuïtieve ontwikkeling bij het Centrum voor Leven en Intuïtie. Dat duurde een tijd hoor, voor ik daar een voet over de drempel durfde te zetten. Ik was super rationeel en ambitieus en vooral ON TOP OF THINGS en was bang dat ik een malle eppie zou worden als ik de intuïtieve kant van mezelf zou ontwikkelen.

Bijzondere ervaring

En toch was dat wat ik wilde. Ik had namelijk een bijzondere ervaring gehad. Ik was in mijn toenmalige communicatiebaan weer eens een dag bezig met ON TOP OF AL DIE THINGS te zijn en probeerde een blaasontsteking niet te voelen. Een collega zei “ga lekker naar huis en bel mijn buurvrouw, zij geeft healings op afstand, wie weet helpt het”. Ik was nieuwsgierig en besloot het te proberen. Ik belde de healer en zij legde uit wat ze ging doen: “Je kunt rustig ergens gaan liggen of zitten en ga het maar ervaren”. “Moet ik aan de lijn blijven?”, vroeg ik. Wist ik veel. “Nee hoor, ik bereid me even voor en dan begin ik over een kwartier”. Een beetje vaag vond ik het wel. Maar goed. Ik lag op bed en voelde na een tijdje golven door me heen gaan. Het werd roze om me heen.

Ik viel in slaap. Sliep hooguit twintig minuten. En werd wakker zonder blaasontsteking.
Echt waar. Ik wilde deze healer wel eens live ontmoeten, want HOE DOE JE DAT?? Ik boekte een reading bij haar. Ook zo bijzonder. Ze las mijn energie en vertelde me over mijzelf. Een wens was geboren. DIT WILDE IK OOK.

Lol

Ik kwam bij het Centrum voor Leven en Intuïtie (CLI) om mijn intuïtie te trainen. Om te leren over hoe je iemand healt en hoe je iemands energie leest. En vond vooral mezelf. En ging mijzelf en mijn leven steeds leuker vinden. Een super bijkomstigheid van het ontwikkelen van je intuïtie. Er kwam steeds meer ruimte voor plezier en voor mijn doelen.

Healing

Toen ik begon aan de healingopleiding bij het CLI dacht ik: “Nou zal je zien dat iedereen dit kan, behalve ik”. Mijn ratio zat in de weg. Stond ik daar in de les met mijn handen te wapperen en dan dacht ik “Wat ben ik in godsnaam aan het doen?”. Maar toen ik al dat denken wat meer kon loslaten, kon ik het voelen. Ik ben een healer. Dat is wat ik graag doe, dat is wat ik ben. Niet om de hele wereld te healen, niet omdat ik van alles voor anderen moet oplossen, maar omdat ik er zo blij van wordt om te healen. Een paar jaar later, in de opleiding tot reader, ervoer ik dat ook het woorden geven aan energie mij zo veel lol geeft. Om met de woorden van Paulien Cornelisse te spreken “reading en healing is zeg maar echt mijn ding”.

Übercool

Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk als reader en healer. Ik kan doen wat ik het allerbeste kan, mezelf zijn. Ik beleef er zeldzaam veel plezier aan om in readings zonder oordeel te kijken naar mensen, naar teams, naar bedrijven. In 2013 belde de directeur van het CLI me: “Wat vind je er van om bij ons docent te worden?” Ik had nog niet eens alle opleidingen gedaan, dus ik had ‘m niet zien aankomen. “Ja, ja, jaaa!” Wauw. Super blij word ik van alle lessen die ik geef en van alle mensen die ik zie groeien en meer (van) zichzelf zie worden. Ik mag anderen de instrumenten leren om dichter bij hun eigen weten te komen. Hoe cool is dat.

Hier vind je meer informatie over het CLI. Of lees over de bedrijfsreadings (en healings) die ik geef. 

Vraag het werkboek Vind je ideale klant aan

Wil je weten wie je ideale klant is? dat gaat je enorm helpen in je communicatie. Met jouw ideale klant helder in het vizier, kun je deze persoonlijk aanspreken met jouw teksten. Vul je naam en mailadres in en je ontvangt een mail met de downloadlink. 

Inschrijving nieuwsbrief

Leuk dat je interesse hebt, check gauw je email.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Leuk dat je interesse hebt, check gauw je email