Authentieke communicatie, sterke strategie en heldere positionering voor missiegedreven organisaties

OVER ABEKE

Hoe jij
als
ondernemer
kan groeien

En ik je daar graag bij help

Bouwen aan voldoening

Deze pagina gaat over mij, maar begint bij jou en mijn visie op wat jou verder brengt. Als missiegedreven ondernemer (met of zonder team) wil je doen waar je goed in bent, waarde leveren voor je klanten en voldoening halen uit je werk.

Als je wil werken met klanten waar je een klik mee hebt dan vergt dat drie dingen:

  1. Een heldere visie op wie je bent en wat je biedt en betekent voor klanten.
  2. Staan voor wat je biedt.
  3. Goede communicatie om jezelf helder en zichtbaar neerzetten in jouw markt.

Omdat klanten steeds meer kiezen op basis van identiteit, gelijke waarden en online vindbaarheid en zichtbaarheid, moet je tijd en geld steken in marketing en communicatie. Maar dan wel op een manier die bij je past. En een manier die effect heeft. Jouw bedrijf stevig neerzetten begint met de energie van jouw bedrijf. Ik help je om die helder te maken.

Als ondernemer word je geleid door overtuigingen

Waarschijnlijk ben je overtuigd van jouw methode(n) en de oplossingen die je biedt. Je hebt ook overtuigingen waar je je minder van bewust bent.

Overtuigingen die je in de weg kunnen zitten.

Dat het niet beter gaat worden dan dit.

Dat meer succes voor jou niet is weg gelegd.

Dat het alleen maar kan door heel, heel hard werken.

Of dat je nooit nee mag zeggen tegen een klant.

Soms zijn het alleen maar de overtuigingen die in de weg staan tussen jou en meer succes.

Ik kom tot de kern

Het is mijn grootste kwaliteit. Ik heb gemerkt hoezeer ik daarmee coaches, adviseurs, therapeuten en creatieven kan helpen om succesvoller te worden in hun markt. Niet door grote advertentiecampagnes en investering in ingewikkelde marketingfunnels, maar door effectieve communicatie èn door hen inzicht te geven in de energie van hun organisatie.

Jouw verhaal vertellen

Ik weet hoe lastig het is om je eigen verhaal te vertellen. Je wil niet borstkloppen, maar wel je waarde tonen. Voor jezelf is dat moeilijk, je dimdamt, je schuift het voor je uit, je denkt dat je het zelf moet kunnen, maar het schiet maar niet op.

Laat mij je helpen.

Van kinds af aan ben ik verzot op verhalen vertellen. Spelen met taal. Beelden tot leven wekken, mensen raken met een zin of verhaal.

Al ruim twintig jaar vertel ik als communicatieadviseur verhalen van organisaties, in woord en beeld. Verhalen die een organisatie en haar klanten verbindt. Verhalen die raken en inspireren.

In ’t kort

Ik studeerde Vormgeving en Communicatie en Cultuur, Organisatie en Management en specialiseerde me als organisatieantropoloog in taal als beïnvloedingsinstrument.

Ik werkte als ambitieuze senior communicatieadviseur en communicatiemanager bij verschillende grote organisaties en ontdekte de kracht van intuïtie.

Ambitieus ben ik nog steeds, nu vanuit een interne drijfveer om mooie dingen te creëren, te leren en anderen te inspireren om met meer gemak en plezier te werken.

Ik werk als leraar intuïtieve ontwikkeling bij het Centrum voor Leven en Intuïtie. Daarnaast help is als strengths coach professionals en teams om meer werkgeluk te creëren, zie de Talentenduider.

Ook als reader vertel ik jouw verhaal

Ik ontwikkelde mijn intuïtie om meer over mijzelf en anderen te leren en om mensen te kunnen lezen. Readen noem je dat. Ja, zweverige term. Ik heb nog geen betere.

Ook als reader vertel ik een verhaal, het verhaal van mijn klant.

Ik verwoord wat er onder de oppervlakte aan informatie aanwezig is. Ik tap in op wat je diep van binnen weet.

In 2016 besloot ik die twee grote liefdes, communicatie en intuïtie, samen te brengen. In communicatie laat je jezelf en je organisatie zien aan de buitenwereld. Ik ben er van overtuigd dat het je helpt om dit zo echt mogelijk te doen. Vanuit de kern dus. Dat je dat succesvoller maakt.

En daar help ik je bij met mijn intuïtie. De kern van jouw bedrijf naar boven halen. En het helder communiceren.

Ik houd er van om dat proces zo aangenaam mogelijk te maken. Echt. Oprecht. Met humor.

Ik houd van persoonlijk contact. Zullen we kennismaken? Bel of mail me voor een afspraak of laat mij jou bellen.

Vraag het werkboek Vind je ideale klant aan

Wil je weten wie je ideale klant is? dat gaat je enorm helpen in je communicatie. Met jouw ideale klant helder in het vizier, kun je deze persoonlijk aanspreken met jouw teksten. Vul je naam en mailadres in en je ontvangt een mail met de downloadlink. 

Inschrijving nieuwsbrief

Leuk dat je interesse hebt, check gauw je email.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Leuk dat je interesse hebt, check gauw je email