Authentieke communicatie en een heldere positionering voor missiegedreven ondernemers

Yes, tot snel

Leuk dat we elkaar binnenkort spreken, ik hou van persoonlijk contact. Ik ga voor een inspirerend gesprek. En je zit nergens aan vast. Ik hoor graag wie je bent, wat voor mooie dingen je doet en welke vragen je hebt. Ik verheug me er op.

Hartelijke groet, 

Abeke

Ik geef je een gratis review van jouw tekst, webpagina of missie/visie-document

 

Ik heb ruim twintig jaar ervaring in copywriting en communicatieadvies voor grote en kleine organisaties. En ik heb gemerkt dat het je veel kan opleveren als je teksten pakkend en overtuigend zijn. Ik geef je graag advies over jouw tekst.

Er zijn geen kosten verbonden aan dit aanbod en er is geen enkele verplichting.

Mail me als ik je kan helpen.

Vraag het werkboek Vind je ideale klant aan

Wil je weten wie je ideale klant is? dat gaat je enorm helpen in je communicatie. Met jouw ideale klant helder in het vizier, kun je deze persoonlijk aanspreken met jouw teksten. Vul je naam en mailadres in en je ontvangt een mail met de downloadlink. 

Inschrijving nieuwsbrief

Leuk dat je interesse hebt, check gauw je email.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Leuk dat je interesse hebt, check gauw je email